نماینده مهاجران اهل تسنن در مشهد: امام خمینی (ره) نشان دادند که اسلام مرز ندارد یک مجاهد افغانستانی: امام خمینی (ره) برای مردم افغانستان سنگ تمام گذاشت طالبان به حکمتیار اجازه ترک کابل برای سفر به تهران را ندادند ابوطالب مظفری: افغانستانی‌ها امام‌خمینی(ره) را به‌عنوان یک رهبر سیاسی می‌شناختند عصمت‌اللهی: در اندیشه بلند امام، مرز جغرافیایی معنایی نداشت بیگانگی طالبان با دیپلماسی | پافشاری کابل بر پایان کار سرکنسول افغانستان در مشهد نخبگان افغانستانی از جایگاه امام خمینی (ره) در جهان اسلام گفتند تسهیلات جمهوری اسلامی ایران برای زائران افغانستانی اربعین ۱۴۰۳ مهاجران افغانستانی محله گلشهر در مراسمی یاد شهید رئیسی را گرامی داشتند نماینده افغان تبار پارلمان استرالیا پس از محکومیت جنایات اسرائیل استعفا داد احتمال بارندگی شدید در ولایت‌های بدخشان و نورستان (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) واکنش وزارت خارجه به درخواست طالبان برای تغییر کادر سرکنسولگری مشهد | منطبق با روش‌های بین‌المللی اقدام کنید تیم ملی فوتسال افغانستان آنالیزور اسپانیایی به خدمت گرفت ساعت کاری مرز ماهیرود افزایش یافت | رشد وزنی ۹۰ درصدی صادرات به افغانستان از مرز ماهیرود عبدالله عبدالله از کمک‌های ایران به مردم افغانستان قدردانی کرد تیم ملی فوتسال افغانستان قبل از جام جهانی در ۳ تورنمنت شرکت خواهد کرد آمریکا و آلمان درباره پیوستن اوکراین به ناتو هشدار دادند برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در جام جهانی ازبکستان طرح پوشش بیمه‌ای اتباع و مهاجرین خارجی مجاز ساکن ایران آغاز شد سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان: در جام جهانی همه راه‌ها به تیم‌های بزرگ ختم می‌شود
سرخط خبرها

پرونده‌ جنایات جنگی در افغانستان ۱۶ سال است که باز نشده

  • کد خبر: ۱۱۹۲۲۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
پرونده‌ جنایات جنگی در افغانستان ۱۶ سال است که باز نشده
شبکه تحلیگران افغانستان می‌گوید که قضات دادگاه کیفری بین‌المللی هنوز در مورد از سرگیری تحقیقات جنایات جنگی در افغانستان تصمیم نگرفته‌اند. این در حالی است که ۱۶ سال از تصمیم این دادگاه برای بررسی جنایات جنگی در افغانستان تحت اشغال امریکا می‌گذرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه تحلیلگران افغانستان در این باره می‌گویند که عدم آغاز رسیدگی به پرونده جنایات جنگی در افغانستان به معنای آن است که این دادگاه ۱۶ سال بعد از آغاز بررسی‌هایش در مورد افغانستان هنوز از مرحله بررسی مقدماتی فراتر نرفته است.

این در حالی است که دادستان دیوان کیفری بین‌المللی ۱۰ ماه پیش از این دادگاه خواسته بود که کار خود در مورد افغانستان را سرعت ببخشد.

به نظر می‌رسد که قضات در حال بررسی این موضوع هستند که چه کسی اکنون نماینده افغانستان است تا تصمیم بگیرند که آیا درخواست تعویق تحقیقات از سوی دولت قبلی هنوز پابرجاست یا خیر.

دیوان کیفری بین‌المللی در مهر ۱۴۰۰ از سازمان ملل خواسته بود که نمایندگی رسمی افغانستان را معرفی کند. قضات این دادگاه پارسال گفته‌ بودند تا زمانی که نمایندگی رسمی افغانستان مشخص نشود، آن‌ها نمی‌توانند در مورد از سرگیری تحقیقات جنایات جنگی در این کشور تصمیمی بگیرند.

کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل همچنان در اختیار نماینده دولت سرنگون شده است و طالبان به دلیل عدم شناسایی رسمی از سوی این سازمان نمی تواند این کرسی را احراز کند.

پیشتر نیز این دادگاه اقدام به بررسی جنایات جنگی در افغانستان کرده بود؛ اما در آن زمان آمریکا که نیروهایش متهم به ارتکاب جرایم جنگی گسترده در افغانستان بودند با تهدید و تحریم دادستان های این دادگاه، اجازه نداد این روند به سرانجام برسد.

منبع: صدای افغان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->